miercuri, 8 decembrie 2010

Iar probleme...

Dupa  o lunga perioada de stat pe tusa, zilele trecute a inviat cashium. Proprietar nou, reguli noi, promisiuni noi. Plus... resetarea contului la 0! Si din ce-am mai citit... pierderea refilor (eu nu aveam). Proprietarul asta nou spunea ca a venit sa puna site-ul pe picioare, sa-l faca sa mearga si sa-i construiasca o reputatie de site trustable, etc.. Asa ca m-am bagat si eu sa iau de la zero treaba, am dat ieri cele 4 clickuri disponibile si am primit cei $0.03 (da, la cashium ai 4 ads si primesti 3 centi pe ele :) ).

Iar azi... am intrat din nou, sa-mi fac treaba. Well... surpriza... promisiunile noului proprietar se rezuma la faptul ca in loc de site apare in pagina urmatorul mesaj:
Connection to MySQL Could Not Be Made, Please Contact the Administrator of this site about this issue.
If you are the Administrator Please check your MySQL in mysql_config.php under the includes folder.


MySQL Error Report: 1045 Access denied for user 'cashium_123456'@'localhost' (using password: YES)
Mda... intr-adevar... a pus site-ul pe picioare si a reusit deja sa ne insufle incredere. Mai am rabdare cateva zile si apoi cred ca-l mut in cealalta lista. Nu asa se fac bani pe net, cu site-uri care o zi merg si 3 nu!

Si daca tot e la moda azi, buxess m-a intampinat si el cu minunatul mesaj de mai jos:
Moving Server...

We will be back within 12 Hours! and we will have new surprise for you all!
Make Sure You Clear Your Cache!
Daca bine-mi amintesc... asa au inceput problemele si la cashium, cu "mutat pe alt server", mai trainic si mai frumos. Da' vorba aia... speranta moare ultima, nu? :)

Spor si bani pe net!

4 comentarii:

  1. Nu sunt singurele tepe pe care ni le luam , stai linistit!!! sti tu vorba aia !rabdare si tutun...dar tutunul este scump::)) bafta la click-uriiiiii Alex un anonim pana cand scot primi 10000$ cred ca mai dureaza 4 zile::)) zi fainA

    RăspundețiȘtergere
  2. da, clar, nu sunt singurele tepe. si nici nu-s foarte insemnate. am considerat insa ca-s bune de mentionat, sa stie altii sa se fereasca. asteptam sa nu mai fii anonim atunci! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. salutare...si la mai multe click-urii am scos primii banuti vre-o 4$ ca maine scriu "click mania salveaza Romania" va doresc tuturor sarbatori fericite!!!!


    Alex anonimul

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: felicitari pentru cashout! Saptamana viitoare o sa postez si eu lista celor 6 site-uri de pe care am facut cashout. Si dovezile de plata! Asa ca... fii pe faza! Apropo... oare nu ne spui si adresa blogului tau? :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.