luni, 27 septembrie 2010

Prima teapa!

Easybux.com - prima teapa!

Dupa cum am scris intr-un post anterior, in data de 19.09.2010 mi-am deschis cont la easybux.info. Nu mi-a fost de prea mare folos, pentru ca incepand cu data de 24.09.2010 nu m-am mai putut loga pe site (pana atunci adunasem $0.37). Ce-i drept, interfata site-ului era schimbata. Asa ca le-am scris un mail sa intreb care-i situatia. Si uite ce mi-au raspuns baietii:

banipe net

Da-o-ncolo de treaba, adica tu esti site de PTC da' nu ai backup-uri la baza de date salvate pe disk si pe banda macar, ca sa nu risti pierderea datelor? Daca e asa, mie nu-mi inspira deloc incredere echipa care se ocupa de site.

Daca nu e asa... trag concluzia ca din cand in cand fac ei o lucrare de-asta, ca sa scape de platit. Adica... ok userilor, ati dat voi surf, ati acumulat banuti in cont, dar noi am pierdut baza de date... si nu va mai putem plati. Asa ca luati-o de la inceput!

Urat din partea lor! Voi ce-ati face in locul meu? I-ati lasa naibii in pace sau ati considera ca au gresit, treceti cu vederea si va reinregistrati?

Spor si bani pe net!

2 comentarii:

  1. eu unul cred ca ai mai multe sanse cu adsense decat cu ptc-uri.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Vytza Shtrumphu pai pana acum cu ptc-uri s-au adunat cativa dolarei (ce-i drept inca nu i-am scos), iar cu varianta a doua... zero :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.