miercuri, 3 noiembrie 2010

Sa scot banii?

bani pe net

Cu ajutorul refilor inchiriati, am ajuns in aceasta dimineata la suma de $2.36 in main balance pe onbux, destul de aproape de ceea ce prevedeam. Deci am depasit minimmum cashout, care este $2 pentru prima tura.

Si-acum va intreb pe voi, cititorii... ce-ati vrea sa fac? Sa scot acum $2, sa avem o prima dovada ca onbux plateste (sunt 99% convins ca e asa), sau sa stau pana se aduna $15, ca sa-mi scot investitia? Eu parca as sta pana se aduna $15, dar... va intreb si pe voi... ce-ati vrea sa fac?

Spor si bani pe net!

8 comentarii:

  1. Eu zic sa scoti acum, ca sa nu mai pierzi inca o luna pana strangi 15$ si apoi sa vezi ca nu primesti nimic. Nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @radhoo: nu trebuie sa astept o luna sa strang $15. in 2 saptamani cred ca ajung la $15.
    si in principiu onbux e cel mai serios site de ptc la ora actuala, nu cred ca risc sa nu mai primesc nimic.
    p.s.: am vrut sa intru pe blogul tau si nu a mers... e vreo problema cu el? sau la mine e baiul?

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: :)) pai... despre ce e vorba pe blogul asta? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa te intreb daca ai primit in viata ta o singura data bani de la siturile astea bux ? Sau daca ai castigat vreo data bani intr-un mod simplu, de acasa folosind PC-ul.


    E picat serverul web la mine... in 1-2 zile o sa mearga iar.

    RăspundețiȘtergere
  5. @radhoo: nu, inca nu. daca te uiti la primele articole de pe acest blog, o sa vezi ca am inceput sa activez pe PTC-uri pe la mijlocul lunii septembrie. inca nu am facut cashout de pe nici un site. primul se pare ca-l voi face pe on bux... azi sau... dupa ce adun $15... inca nu m-am hotarat...

    Da un semn cand ai blogul din nou online.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu, atunci sa sti ca nu poti NICIODATA sa castigi bani intr-un mod usor. In plus, nu poti sa castigi MULTI bani intr-un mod legal.

    RăspundețiȘtergere
  7. @radhoo: de acrod cu tine! am spus intr-o postare mai veche: nu e usor sa castigi bani pe net din ptc-uri. nu stai si apar banii. trebuie sa muncesti. trebuie rabdare, trebuie alocat timp, trebuie consecventa! cu unele site-uri s-ar putea sa iei si tepe (http://banipenetok.blogspot.com/2010/09/prima-teapa.html); pentru altele s-ar putea sa astepti saptamani sau luni pana-ti intra banii in cont. deci... NU e usor!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.