marți, 23 noiembrie 2010

Deja altfel se pune problema

Mda... dupa the big shiny step... parca altfel se pune problema. Am pornit atunci (18 noiembrie) cu $2.61 in main balance, iar azi-noapte am ajuns la $15.48. Deci $13 in mai putin de-o saptamana!

Dupa cum am mai zis, refferalii de pe onbux isi fac treaba mult mai bine decat cei de pe alte site-uri din cate-am vazut. Azi-noapte la ora 0:42 aveam din nou dreptul sa inchiriez refferali si... suma adunata pana in acel moment mi-a ajuns la fix! Concret, aveam nevoie de $1.44 pentru a prelungi cu 90 de zile 3 refi care imi expirau in cateva ore. Am decis sa-i prelungesc pentru ca aveau AVG-uri de peste 2.5. Avand in vedere ca de cateva zile sunt membru Golden, inchirierea unui ref costa acum $0.2, nu $0.25 cat era inainte. De aceea, cu cei $14 ramasi, am putut cumpara un pachet de 70 refferali! Sweet, huh? :) Pornesc asadar de azi de la aproape $0 dar cu 189 de refferali inchiriati!

bani pe net

Ei acum parca-ti mai vine sa faci bani pe net... ca merge treaba mai cu spor! Peste 6 zile voi putea inchiria din nou refi, dar nu stiu cati o sa pot lua, ca pe-atunci trebuie sa prelungesc o parte din cei 50 de refi inchiriati cand am investit $15 in onbux.

Cum vi se pare acum treaba cu onbux? Parca e altfel cand faci $10-$15 pe saptamana, in loc de $0.2-$0.3 cum era la inceput, nu? :)

Spor si bani pe net!

18 comentarii:

  1. si 0.2$ si 15$ virtuali nu ne ajuta cu nimic in realitate... sa vedem ca$calvalul... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate... dar trebuie sa mai asteptati un pic. peste 6-7 zile trebuie sa prelungesc 50 de refi, iar apoi sa mai inchiriez un pachet de refi. dupa ce fac si aceste 2 chestii, in functie de dat va fi media castigului pe saptamana, voi decide daca fac cashout sau mai astept. asa ca... mai cer un pic de rabdare de la voi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. despre 10bux şi b-u-x nu ai mai spus nimic...
    cum e???

    ah, şi mai e şi bux.gs

    păreri??? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @chixovici: din pacate peste tot am citit numai pareri proaste despre 10bux si b-u-x, se afla pe toate listele cu scam-uri. n-am mai dat clickuri. despre bux.gs nu stiu nimic inca, dar... avand in vedere ca de maine incepi postarile interesante pe blog, astept sa ne spui tu ce parere ai despre bux.gs :)

    RăspundețiȘtergere
  5. right, va trebui să mă apuc de scris...
    aşa, ca teaser, am făcut cam ce-ai făcut şi tu: mai multe situri, iar cele mai mari "profituri" până acum le am pe... 10bux.
    restul sunt de departe sub "puşculiţa" de pe 10bux, şi nu am nici referali, nici cont golden, nici...
    Account Balance (cashout)
    $2.680

    nu sunt foarte hotărât care e următoarea mişcare: referali (5 pentru 4,9 $) sau premium pentru o lună (3,9 $)...

    tu ce-ai face??? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @chixovici: situatia despre care ma intrebi ce-as face e pe 10bux? sau pe care site?

    RăspundețiȘtergere
  7. era să uit: nu bag nici un fel de bani suplimentari, chit că mă aşteaptă cam 2-3 luni de clicuri zilnice pentru referali/cont premium...

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm... asa am zis si eu la inceput. acum imi pare rau ca nu am investit mai repede in onbux. daca poti, baga niste bani ca sa iei un pachet de refferali. uita-te la evolutia mea pe onbux, dupa ce mi-am luat primii reffeali! nu merita sa irosesti timpul. investesti 15-25 de dolari si sa vezi dupa aceea ce repede se-aduna banutii...

    RăspundețiȘtergere
  9. da, pe 10bux...
    e cam cu dus şi întors treaba: pe de o parte am bux-situl cu cele mai mari "încasări" până acum, pe de altă parte, şi acum am căutat mai atent, e o întreagă dezbatere dacă e sau nu scam.

    multe discuţii sunt vechi, gen 2008-2007, în fine...

    P.S. o să mă bag şi pe onbux, şi o s-o las mai moale cu bux.gs, că şi aşa nu pot clicui pe el decât odată la două zile...
    şi mi se părea curios...

    RăspundețiȘtergere
  10. am văzut, dar asta cu refferalii e cu dus şi întors: dacă e scam, sunt bani pierduţi.

    s-ar putea să fac asta pe onbux...
    apropo, alertpay cum e???
    acceptă trimiteri pe paypal???
    că văd că 10bux numai asta acceptă acum...

    RăspundețiȘtergere
  11. 99% ca 10bux e scam, eu asa zic... chiar si din discutiile mai noi.
    P.S.: daca vrei sa te bagi pe onbux, pot folosi linkul meu: http://www.onbux.com/?r=scriupareri
    Eventual citeste postarea aceasta si apoi... decizi daca te inscrii prin linkul meu sau nu: http://banipenetok.blogspot.com/2010/09/refferals-important.html

    RăspundețiȘtergere
  12. am făcut-o deja!!!
    adică ai un 9u ref :P

    să văd ce-au să facă după ce mă hotărăsc...
    cred că iau referali, dar dacă e scam, chiar nu mai contează.

    o să bag curând clicile pe onbux...

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc! ce pot sa-ti spun mai mult despre onbux decat ca eu am investit o data $15 sa cumpar refferali si apoi inca $65 ca sa devin golden...? eu am investit $80, iar acum imi pare rau ca n-am facut-o mai repede! ce faci tu... e decizia ta!

    RăspundețiȘtergere
  14. pe coloana din stanga a blogului meu ai sectiunea "Site-uri testate". daca vrei sa te inregistrezi pe careva prin linkurile mele... be my guest!

    RăspundețiȘtergere
  15. te întrebam de alertpay...
    pot considera că sunt o alternativă "serioasă" la paypal???

    nu de alta, dar pe vremea când s-a lansat PP s-au mai lansat încă vre-o 5-6 servicii de genul ăsta, singurul în afară de PP care a rezistat e moneybookers...

    RăspundețiȘtergere
  16. am deja cont pe neobux... alene şi odihnitor.

    aş spune că existenţa unui forum activ e un indiciu de "not scam"... mai ales cu destule "proof payment".

    ştiu că se pot "aranja" multe dintre dovezile alea, dar când vezi că sunt destui care sunt plătiţi cu sume măricele... parcă nu prea-ţi mai vine a crede :D

    RăspundețiȘtergere
  17. din cat m-am documentat pana acum se pare ca da, e de incredere alertpay. am vazut dovezi de plata facute prin alertpay la mai multi useri. eu inca nu am facut nici o tranzactie prin alertpay, dar cred ca voi face in curand. in lista site-urilor pe care dau clickuri am si unul care nu accepta paypal inca, doar alertpay si am trecut de minimum cashout, asa ca s-ar putea sa fac in curand cashout

    RăspundețiȘtergere
  18. existenta unui forum activ si plata instant, as zice eu. un site la care plata se face dupa 2-3-4 luni de cand faci tu cashout... parca nu miroase-a bine :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.