sâmbătă, 30 octombrie 2010

Goldenbux - scam?

Si-am asteptat... si-am avut rabdare... dar deja e prea mult.

Ultima data cand am putut accesa goldenbux a fost in 26 octombrie. Acum 4 zile. De-atunci... blank page.

Sa fie si asta scam? Mai am un pic de rabdare cu el...

Spor si bani pe net!

2 comentarii:

  1. www.ptcsite.ucoz.com

    Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente:

    1.Mai intai da click aici
    2. Urmatorul pas e sa te inscrii apesi pe Register, completand toate casutele.
    3. Te loghezi, dupa care apesi pe "View Advertisements" si dai click pe link-urile care iti apar acolo si apoi click pe bulinuta rosie care iti apare de la fiecare link.
    Pentru fiecare site trebuie sa astepti 30 de secunde. Vei fi platit cu 0,01$ pentru fiecare site vizitat de tine si cu 0,01$ pentru fiecare site vizitat de catre persoanele care s-au inscris prin recomandarea ta(referrals).
    4.Un exemplu de castig:
    Dai click 10 ads pe /zi = $0.10x120 referrals click 10 ads pe/zi = $12.00
    Cistigul tau pe zi = $12.10x7 Cistigul tau pe saptamina = $84.70
    Cistigul tau pe luna = $363.005.
    Dupa ce ai adunat minim 2$ poti sa ceri sa fii platit iar plata se va face INSTANTANEU(exista si un forum in cadrul site-ului unde gasesti dovezi de plata si altele) intr-un cont deschis de tine pe http://www.alertpay.com (de acolo banii pot fi transferati pe un card Visa sau MasterCard).
    Daca respecti pasii poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Avand in vedere ca tot ce faci e sa intri pe link-urile date de ei, merita!
    Mai multe detalii gasesti pe
    http://www.ptcsite.ucoz.com

    Trebuie doar sa te inregistrezi la http://www.neobux.com/?r=wmelania si dupa ce te loghezi apesi pe "View Advertisements" si apesi pe link-urile afisate(mai precis bulinutele rosii care apar dupa accesarea fiecarui link).

    Eu mi-am facut datoria sa te informez si depinde doar de tine daca vrei sa te inscrii! Totul este gratuit si ceea ce imi place cel mai mult la acest site e ca face plata in 30 de secunde!
    Mult success!

    Siteurile care platesc cu adevarat sunt:

    NeoBux
    Onbux

    RăspundețiȘtergere
  2. @wmelania: spor si bani pe net! ne poti spune de cand ai inceput activitatea pe neobux si on bux si cat ai castigat pana acum (ca sa dam exemple concrete cititorilor) ?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.