marți, 4 ianuarie 2011

Fox-Bux plateste

Am primit prima plata de la fox-bux.com.

Banii au ajuns in contul AlertPay dupa cateva zile de cand am facut cashout.
Aveti aici dovada de plata: http://img824.imageshack.us/img824/9430/foxbux0120101112alertpa.png
A doua plata este in pending... si am incercat-o pe PayPal... vom vedea ce se intampla :)
Dupa cum vezi, acest site intr-adevar plateste! Daca nu ai cont inca si daca apreciezi informatiile de pe acest blog, m-as bucura daca te-ai inscrie folosind linkul meu http://www.fox-bux.com/?ref=scriupareri.

Spor si bani pe net!

9 comentarii:

  1. Zici ca asta e prima plata a ta de pe foxbux,dar e tare curioasa treaba ca ai reusit sa iei doar 1.21 $,eu am tot un dolar si ceva pe foxbux si daca vreau sa ii scot imi zice ca am de dat minim 500 de clickuri,eu am doar 200.Stau si ma gandesc cum naiba ai dat tu 500 de clickuri si ai luat doar un 1.21$?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu imi dau seama cum a putut. Eu am dat cele 500 de clickuri, am strans 5 $ si acum plata e in pending...sa asteptam..:-?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim & @Anonim: nu tin minte sa fi fost conditie de 500 de clickuri cand am scos eu banii. oricum, s-ar parea ca se duce de rapa fox-bux: in 3 ianuarie am mai facut un cashout si-mi aparea tot in pending cererea, iar de azi a aparut ca platita. dar nici vorba sa-mi fi intrat banii in cont. mai astept o zi doua sa vad... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha. Deci si la tine arata ca i-a dat dar nu i-ai primit. Si la mine la fel. Pai la 0.25 $ / zi era excelent! Pacat..Sper sa ii primesc si eu...


    Te salut!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim: Da, acum asa apare, din pacate... Sunt tentat sa-l declar scam

    RăspundețiȘtergere
  6. foxbux e scam din decembrie
    nu mai face plati
    te rog actualizeaza blogul
    neobux plateste nu stiu de ce il ai in probe,el fiind unul din cele mai vechi situri care platesc

    RăspundețiȘtergere
  7. ce-i drept pe mine m-a platit in noiembrie, iar a doua plata n-a mai venit.
    maine actualizez listele.
    neobux plateste, ca multe altele. eu am pus in lista si am postat despre cele care m-au platit PE MINE, deci despre care pot spune din proprie experienta ca platesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. ma intereseaza si pe nine ce se intampla cu site-ul asta pt ca am facut tampenia sa las nescosi vreo 8$ jumate pt ca mai aveam si pe buxp care merge mai greu sa ajung la aia 7,9 parai ai lor sa faci cashout si acum ii mai pot recupera sau cum? pe site zice ca fac udate-uri si vor reveni :-? oare?!

    RăspundețiȘtergere
  9. @dsgdfgdgsd: nu stiu ce sa zic... sunt tot mai tentat sa-l declar spam. dupa cum am scris in acest post, am primit o plata de la ei. a doua insa... am cerut-o in 3 ianuarie si inca n-am primit nici un ban, desi la ei pe site apare suma ca platita :(

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.