joi, 25 noiembrie 2010

Si inca doua

M-am mai inscris azi pe:

Am o vaga senzatie ca sunt scam-uri, dar... hai sa-ncerc. Va anunt cum merge treaba!

SummerBux

Spor si bani pe net!

10 comentarii:

  1. OffTopic : o solutie de a face bani pe net , mult mai rapida si practica decat PTC e poker online , pentru inceput daca nu esti obisnuit cu pokerul online sau pokerul pe bani , poti folosi banidepoker.ro sau bankrollmob.com unde poti primi de la 10$ la 150$ fara a investi nici macar un leu. Logic... tre sa faci cateva pokerpoints(care se fac din turnee/bani castigati) dar ideea e ca poti sa castigi bani frumosi fara a investi nimic. Daca investesti ai o groaza de "depozit bonuses" care iti pica bine la bankroll. Eu am folosit bankrollmob si am primit 50 de dolari la partypoker, din pacate nu am jucat destul de bine. Acum vreau sa mai scot un no depozit bonus de 50 sau sa investesc 50$ . ti-am lasat mesaju asta ca poate esti interesat :) din moment ce incerci diferite metode de a face bani pe net.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc. nu sunt familiarizat cu pokerul online... ce-ai zice... sa faci o descriere mai detaliata, sa mi-o trimiti pe mail... si sa pun o postare pe acest blog cu ce-mi scrii (precizand evident ca autorul esti tu)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bani pe net,nu am nevoie sa fiu precizat ca autor :)) o sa-ti trimit niste linkuri si niste detalii cum poti sa ajungi mai repede sa scoti banii gratuiti , ca altfel poate fii o bataie de cap. Gasesti tu ce e util in ce-ti trimit si scrii un articol,poate ajuta pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  4. le: vad ca nu ai nici o adresa de contact.

    RăspundețiȘtergere
  5. @SirAdrian: multumesc. o sa precizez ca tu esti autorul, totusi... nu e ok sa scriu ceva si sa pretind ca am scris eu cand nu e asa...

    RăspundețiȘtergere
  6. banipenetok@gmail.com

    o sa fac si o pagina de contact...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am trimis, ar fii bine sa incerci tu site-ul/jocul inainte de a scrie articolu. Poate am omis/gresit unele lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc pentru articol, il public imediat

    RăspundețiȘtergere
  9. Hehe, la tote linkurile ai tras ref=scriupareri
    Nu se taxeaza ca scam ?

    RăspundețiȘtergere
  10. @anonim: si nu e normal sa pun linkuri de ref? cu ce-am gresit? am scris si un articol legat de asta: http://banipenetok.blogspot.com/2010/09/refferals-important.html. citeste-l si apoi spune-mi te rog daca nu am dreptate, sau cu ce am gresit cam am pus linkuri de ref.

    cum adica sa se taxeze ca scam??? asta chiar ca n-o inteleg. ce legatura are scam-ul cu linkurile de ref???

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.