luni, 1 noiembrie 2010

Popor de likeri

Intr-adevar, cum spunea cineva pe un blog... suntem un popr de likeri. Dam like la orice. Da' ma dispera deja!!!

Acum putin timp s-a prabusit un MIG in judetul Cluj si se pare ca cei doi piloti au murit. Dumnezeu sa-i odihneasca!

Pe facebook echipa ciao.ro posteaza stirea si-i da like! WTF ???


Nu trebuie sa dai like la orice "ca sa popularizezi" linkul! Aveti putina decenta si minima judecata! Ma dispera chestia asta cu dat like numa' sa fie!

NU VA ENERVEAZA datul de "like" la orice, indiferent daca e potrivit sau nu? Si sa nu ma luati cu explicatii de genul "de fapt nu e imi place, e mai mult fac cunoscut linkul"... Nu ma luati cu asa ceva, ca-i o tampenie!

P.S.: cu cei de la echipa ciao.ro am mai avut o problema pe FB, pe care nu am publicat-o dar, tare cred ca o sa o fac in curand...

3 comentarii:

  1. Da, e trist ca toata lumea da clic pe like la orice, uneori fara sa citeasca macar! dar intr-adevar e mai mult pentru a face cunoscuta stirea, nu e chiar "imi place" ce se spune in stire. Vezi cazul Madalina Manole!

    RăspundețiȘtergere
  2. O alta versiune pentru I Like, data optional chiar de FB, este I Recommend deci cred ca nu ar trebui tradus prea direct. In cazul elicopterului cred am putea spune 'Imi place ca cineva s-a gandit si la acei oameni' etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: no offense, dar daca cineva vrea sa spuna o chestie de genul "imi place ca cineva s-a gandit si la acei oameni" o poate face scriind un comentariu, poate scrie simplu "dumnezeu sa-i odihneasca" sau "coondoleante familiilor". sau multe alte chestii de genul acesta. avand in vedere ca au murit doi oameni, cred ca un user de facebook ar putea avea decenta si bunul simt de-a-si rapi 10 secunde din viata sa scrie 2 cuvinte, in loc sa dea un "like" superficial...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.