joi, 25 noiembrie 2010

M-am luminat!

Mi-a mai revenit optimismul! :) Am vazut ieri la un moment dat pe fofumul de la fox-bux ca si ei au probleme cu PayPal. Si m-am intristat in prima faza, crezand ca unul cate unul, toate site-urile PTC pe care ma dau se duc de rapa. Puteti vedea anunutul de pe fox-bux aici. Unul dintre cei care a postat pe acest thread a scris:

http://www.onbux.com/forum/topic?frmid=1&tpcid=1514#m1
Almost every major site will experience this one time or another. Neobux came across 2 yrs ago. Both Neo & Onbux recovered from this. Now these 2 are the largest sites around with over 2 million members.
Many others didn't. With all due respect Fox-bux had always paid me on time, and instantly ever since I upgraded, consistently for 3 months.
Fox-bux/Clixil has still got my support all the way, my fingers crossed for every member here.
All the best.


Am citit, m-am mai documentat si mi-am dat seama ca nu e dracul chiar asa negru precum pare. Concret, am descoperit faptul ca si cele mai de incredere 2 site-uri de PTC in momentul de fata (onbux si neobux) au avut aceeasi "problema" cu PayPal (aici exemplul onbux). De fapt, daca e sa analizezi situatia "la rece", nu sub impulsul momentului in care vezi munca ta naruita, iti dai seama ca de fapt, e un lucru pozitiv. Cum asa? Pai simplu... si-o sa va explic.

Dupa cum stiti, sunt o gramada de site-uri PTC. Multe dintre ele, dupa o scurta perioada de timp de la aparitie se dovedesc a fi scam-uri. Cele mai multe dintre site-urile PTC permit tranzactiile (investitii si cashout) prin PayPal. Care, dupa cum probabil stiti, este cel mai cunoscut si mai trusted site de tranzactii online. Si-atunci, avand in vedere reputatia sa, PayPal nu-si permite sa colaboreze cu site-uri care-si inseala utilizatorii. De aceea, la o vreme dupa ce s-a infiintat un nou site PTC, PayPal isi rezerva dreptul de-a-l trece printr-o verificare serioasa, pentru a se asigura ca acel site si cei care-l administreaza sunt de incredere si nu au ca singur scop fraierirea celor care pun botul.

Asadar, "problema" aparuta la cashium, ifbux, fox-bux sau altele este de fapt un lucru bun, deoarece PayPal face o verificare amanuntita a acestor site-uri. Daca dupa aceste verificari site-ul se inchide, e scam. Si e foarte bine, pentru ca nu ne mai irosim noi timpul (si eventual banii daca investim) cu PTC-uri neserioase. Daca site-ul redevine functional si reia platile prin PayPal dupa verificari, e clar ca site-ul e de incredere si ca plateste. Practic ceea ce se intampla e o verificare in plus, facuta de catre PayPal, menita sa-ti spuna tie, utilizatorul, daca site-ul este ok sau nu!

Acum m-am luminat, am inteles ca problema de fapt nu e o problema, ci o situatie care ma ajuta! Motiv pentru care imi incep cu elan ziua si dau in continuare clickuri pe site-urile din lista mea. Ceea ce va sfatuiesc si pe voi!

Spor si bani pe net!

2 comentarii:

  1. de acord, da' tot nu pricep de ce nu mi-au trimis încă mailul de activare a contului...
    şi se fac aproape 3 zile...

    RăspundețiȘtergere
  2. mmm... nu e nici in spam?

    mai incearca o data... sau scrie-le si intreaba

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.