marți, 9 noiembrie 2010

Long time... no talk

Salutare!

Dupa cum am scris si-n postarea anterioara... sunt in concediu! De aceea scriu mai rar pe blog. Dar clickurile incerc sa le dau si acum zilnic!

Vreau doar sa va spun ca din cele 2 probleme doar una s-a rezolvat: cashium merge din nou, e ok, pe cand buxloft e tot pe butuci (acelasi mesaj).

Aaaa... by the way... in lista extinsa, mai la inceputul activitatii mele era si goldenbux.net. Ei bine, din 27.10.2010 site-ul e blank Se pare ca a fost scam, ca e deja prea lunga perioada de inactivitate.

Spor si bani pe net!

4 comentarii:

  1. La prima plata primita de la un site de bux iti trimit si eu 50% din bani.
    Apropo, merge si blogul meu acum :).

    RăspundețiȘtergere
  2. offf... de citeam mai repede postul tau!
    eram tentat azi sa scot $7 de pe onbux, dar am decis sa nu-i scot, ci sa-i folosesc pentru a inchiria inca 30 de refferali.
    dupa cum merge treaba cu refii insa, cred ca in mai putin de 2 saptamani as putea scoate $15. desi ceea ce ai scris tu mai sus m-ar putea face sa astept sa stranga mai mult pana la prima plata :)
    m-am uitat putin pe blogul tau... interesant! tot respectul pentru ceea ce am citit in sectiunea "despre mine". te adaug in blogroll, cred ca voi citi articole interesante pe blogul tau! spor la toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. merci mult. la prima plata dau 50%, ca sa imi fie invatatura de minte (chiar merge cu bux) sau sa iti fie tie (ca nu merge) :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @radhoo: bun, asa facem! oricum va fi, important e ca va fi invatatura de minte pentru cineva. ca vorba aia... cat traiesti tot inveti! :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.