marți, 30 noiembrie 2010

2 chestii scurte

1. Azi-noapte am prelungit 49 de refi inchiriati pe onbux - m-a costat $10.29 pentru 30 de zile. Doar 49 pentru ca unul avea AVG=1.655 si daduse ultimul click in 25 noiembrie. Am ramas cu $3.99 in main balance si astept cu interes tura urmatoare de inchririat refi :)

2. Am adaugat o pagina de contact... in caz ca vreti sa-mi transmiteti ceva "privat" :) Formularul de contact e generat cu http://www.emailmeform.com/

Spor si bani pe net!

7 comentarii:

  1. Salut, si eu sunt membru onbux si neobux. Pe neobux citesc pe forumuri ca e destul de greu sa inchiriezi referali daca esti Golden, din cauza numarului limitat si pentru ca sunt foarte multi care asteapta sa inchirieze.

    Cum e aceasta problema pe onbux? Ca idee, vreau sa devin membru golden pe unul din cele doua, si vreau sa stiu daca si pe onbux e aceeasi problema.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut! pe neobux nu stiu, ca nu sunt golden si... doar de curand am inchiriat ceva mi multi refi (http://banipenetok.blogspot.com/2010/12/am-mai-investit-un-pic.html).

    pe onbux insa... sunt golden de ceva vreme (http://banipenetok.blogspot.com/2010/11/big-shiny-step.html) si acum am 259 de refi inchiriati. pot spune ca refii isi fac treaba si se aduna repejor banii. despre onbux am scris cel mai mult pe acest blog, pentru ca mi se pare cel mai eficient. vezi jos in pagina la etichete... da click pe onbux si citeste articolele daca ai chef. am scris detaliat toata evolutia mea pe acest site.
    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, tot eu sunt, de mai sus. Am citit toate articolele tale de pe acest blog. Pe neobux astia scriu clar ca infrunta probleme in a inchiria referali, din cauza cererii mari. Pe onbux n-am gasit topicuri din astea pe forum, de-aia te intreb. Ai luat usor referali pe onbux? Trebuie sa fii online la o anumita ora pe care ti-o setezi inainte? Daca nu esti foarte rapid, poti pierde ocazia sa inchiriezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. salut!
    despre neobux pot sa-ti spun doar ca, dupa cum ai citit, de curand am inchiriat un pachet de 50 refferali. Fara probleme. Ce-o fi cand voi inchiria mai multi si de mai multe ori... ramane sa vedem.

    Despre onbux insa iti pot spune clar ca pana acum n-am intampinat absolut nici o problema in privinta inchirierii refferalilor. De obicei ii inchiriez cand expira cele 7/6 zile dintre 2 inchirieri consecutive. Dar fac asta pentru a nu pierde clickurile lor dintr-o zi sau o juma' de zi, nu pentru ca as rata ocazia de-ai inchiria. S-a intmaplat si sa nu am destui bani in cont sau sa nu pot fi online exact la ora cand puteam inchiria; si i-am inchiriat mai tarziu, fara nici o problema. Deasemenea, pot spune ca refii de pe onbux sunt foarte eficienti, dau clickuri si-ti aduc banuti frumosi.
    In noaptea aceasta la 1 fara 10 o sa pot inchiria din nou (iau pachet de 100) oe onbux. Asa ca... citeste maine sau luni blogul, ca o sa scriu o postare despre asta!

    P.S.: tu ai deja conturi pe onbux si neobux sau inca studiezi terenul? daca nu ai... te invit sa te inregistrezi folosind linkurile mele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut. Am fost un "est-european" in adevaratul sens al cuvantului. M-am inscris pe ambele fara sa folosesc vreun referer, desi stiam ca se poate, am si vazut romani care isi faceau reclama pe forumuri, dar am ales sa fiu prost si probabil am fost alocat deja cuiva.
    Am inchiriat 20 refs pe fiecare, pentru comparatie. Intr-adevar, pe onbux merge mai bine. Cat de curand ma fac si io Golden, cel mai probabil pe onbux. Vreau sa merg cu ambele in paralel, dar probabil nu identic, pe onbux vreau sa investesc mai mult, dar nu pot abandona nici neobuxul, de vreme ce am deja refs si acolo. In prima faza, vreau sa ma fac Golden pe onbux si sa iau pachete de 100 refs pana ajung la un numar optim de vreo 500, dupa care mai vad. Am pus autopay on, ca sa nu trebuiasca sa investesc din prima si in renewal. Ai un ID de mess? Mi-ar fi mai usor sa comunicam.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca nu vrei sa ti-l faci public, da te rog un add la businessteam2009

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim: in primul rand... ar fi mai usor sa comunicam (sa te identific) daca ai posta comentariile cu un ID, nu anonim :)

    despre "est-european in adevaratul sens al cuvantului"... ce sa zic... asta este, ai facut-o! intr-un fel da, e frumos cand se inscrie cineva ca refferal direct al tau. pe de alta parte... daca toata lumea s-ar inscrie pe linkul altcuiva... n-ar mai exista refferali liberi care sa poata fi inchiriati!

    P.S.: te adaug pe mess

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.